duminică, 3 mai 2009

Let's focus !

Să vă povestesc despre experienţa mea la focus grup. Deşi am pornit, s-ar zice, cu stângul pentru că nu găsisem numărul de persoane şi locul potrivit, iar timpul era scurt, am reuşit să facem, zicem noi, o treabă foarte bună în cele din urmă!
Cât despre experienţa mea ca moderator, pot spune că a decurs CA PE ROŢI. Cu toate că am avut emoţii la început, cu ajutorul participanţilor dezinvolţi de care am avut parte, disuţia a decurs foarte bine şi am putut respecta fară nici o problemă planul de discuţii. Şi cum nu au putut lipsi nici perlele, fie că a fost vorba de "meşterii români pricepuţi" care de-a lungul timpului au făcut un brand din Dacia, sau de Dacia Sandero vazută ca un bărbat "handsome" care ar atrage imediat atenţia unei femei, am putut ajunge îndată la concluzii despre ce aşteaptă oamenii de la Dacia Sandero. Având o atitudine -cred- care să îi determine pe participanţi să fie relaxaţi şi sinceri, nu a durat mult până când am ajuns la partea cu gustările şi sucul. Pe scurt, focus grup-ul nu a fost doar un task pe care l-am avut de îndeplinit, ci chiar real fun.
Mie una mi-a plăcut foarte mult că am reuşit să cunosc persoane noi cu opinii diferite despre ceea ce a reprezentat şi ceea ce reprezintă Dacia.

Aşa că LET'S KICK SOME ASSES!!

Semnat, Oana (Strategic Planner)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu